Jump to content
Sign in to follow this  
z4m noreclam

hispano Play Zone4Metin

Recommended Posts

Aceasta este un server de rahat și vă rog credeți-mă pe cuvânt! Voi explica și de ce am părerea asta și nu sunt singurul care crede asta, credeți-mă. Sfatul meu este să vă lăsați și să NU DONAȚI ABSOLUT DELOC pe acest server! Voi fi cât se poate de explicit pentru a înțelege lumea să nu își piardă timpul cu acest server.

 
1. Staff-ul nu este capabil de nimic, așa zisul [OwN]TuDy a băgat în staff toți copii incapabili să răspundă cu o propoziție înapoi, cine se aseamănă se adună, e normal. Tudy ăsta nu este capabil să lege 2 cuvinte, este egal cu zero la capitolul colaborare cu oamenii! Are deficiențe mari de vorbire, probabil a făcut limba română cu femeia de servici. (Vă spun pentru că am prieten ce a fost în Staff, el când lucra la Server consuma alcool cu tona și vorbea urât, se credea cineva că are server, este doar un bețiv care știe să dea copy/paste la niște rahaturi de pe internet, atâta tot)
2. Orice idee care o primește de la jucători (vă spun pentru că am jucat cu prietenii mei pe acest server), răspunde înapoi cu: "OK" și atât. Nu știe să dea o explicație completă înapoi și. singurele lui cuvinte sunt: "OK", "Bine", "Da" și de asta vă puteți da singuri seama. Tudy ăsta se pune în gură cu jucătorii în loc să îi asculte.
3. Am vorbit cu el de mai multe ori numite lucruri dar degeaba, nu a fost nici o schimbare. Jucătorii spuneau ceva și el făcea altceva, de cele mai multe ori așa era balanța.
4. Staff-ul dă iteme/yang la jucători! Numai eu știu de câte ori am primit yang de la staff așa degeaba. Iar prietenii mei au primit o grămadă de iteme de fiecare dată când cereau la staff. Ne pare rău acum că nu avem câteva poze să fi arătat., tocmai de asta ne-am și lăsat de acest server, am testat staff-ul care este sub orice critică.
5. Singurul care era mai de doamne ajută din tot staff-ul este [Own]Maryusss, măcar cu el puteam vorbi normal și era corect în multe situații, adică se vedea că era matur. (Prietenul meu care a fost în staff a zis că Maryusss a creat forum/website și el a finanțat serverul și nu analfabetul și alcolistul ăla de Tudy care zice că el este marele șef pe server și că el a luat server)
6. Cunosc pe Discord pe cineva care a zis că la ajutat la ceva în server și că acum are acces la o parte din server iar omul nu a dat mai multe detalii, a zis doar că nu merită cretinul ăla să aibă așa server.
7. Și bă Marius, nu mai finanța la alții, pentru că te vor înșela fraierii ăștia ia și fă tu un server al tău. Ăștia își iau grade peste noapte și nu vor aprecia investiția ta niciodată pentru că nu este banul lor cumpărat de ei și din munca lor. Te vor înșela când vor da de bani pentru că nu îi duce capul să se uite de unde au plecat.
8. A stricat nume de domeniu pentru că nu avea ce să caute la Tudy ăsta un așa nume de domeniu iar tot forumul este copy/paste J4M pentru a vă da seama că nu are nimic original.
9. O așa persoană din staff când a fost întrebată nici măcar nu știa ce mod de joc este serverul, trageți concluzia.
 
Nu vreau să mai dau multe detalii pentru că sunt multe altele, doar vă zic să nu vă apucați de acest server și nu vă pierdeți timpul. Nu îmi dau numele de joc deoarece acel nume îl mai am și pe alte servere de Metin2 și nu vreau să îl fac public pentru a îmi strica imaginea că am jucat pe acest server de rahat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...