Jump to content
Helios

World of Rheya - Luptă pentru cucererirea regatelor

Recommended Posts

Introducere

World of Rheya II este un server cu un mod de joc PvM Mediu, atractiv și plin de oportunități.Echipa jocului dispune de o experiență de 3 ani în materie de Metin2 și totodată diferit față de primul server va fi siguranța și dreptatea ce o vom oferi jucătorilor.Serverul va fi unul de lungă durată și cu siguranță tot interesul va fi concentrat asupra acestui proiect. Scopul nostru este de a aduna câți mai mulți jucători și de a crea un server de top.

World of Rheya a fost lansat pe data de 24.12.2015

 
 

Storyline -  Tainele Ținutului Magic - Sacrificul Zeiței Rheya

În vremuri îndepărtate , un mare cataclism avea să pună în pericol măreţul Ţinut Magic. Haosul avea să cuprindă lumea şi să arunce totul în pierzanie. Nimeni la acea vreme nu a prezis ceea ce urma să vină, decât Rheya care printr-un vis mistic a văzut cum Haosul va pune capăt Ţinutului Magic. Rheya a încercat să alerteze lumea dar nimeni nu-i acorda importanţă.Aceasta a fost nevoită să caute singură o cale prin care să salveze mult îndrăgitul Ţinut Magic.După multe încercări ,în cele din urmă Rheya şi-a sacrificat propriul suflet pentru a crea un Elixir ce avea să-i ofere puteri nemărginite în lupta cu Haosul, acest elixir fiind esenţa magică a cunoaşterii.Nu a trecut mult timp şi Haosul s-a făcut simţit, lumea dăduşi seama că acesta este sfârşitul. Dar printr-un miracol, apare Rheya care pune capăt masacrului , încercând să-l înfrunte în persoană pe Zeul Haosului Amazor. Diferenţa de puteri este mare în această lupta.Toţi locuitorii îşi pun speranţa în Rheya care într-o ultima fărâmă de putere sigilează Haosul şi readuce Lumea Magică la normal. Din acea zi Rheya a fost denumită Zeița salvatoare , fiind denumită de către Zei, gardianul Ţinutului Magic. De atunci fiecare locuitor al Ţinutului Magic a jurat că sacrificiul prinţesei Rheya va rămâne pentru totdeauna în amintirile lor cât şi a urmaşilor ce urmau să fie.Haideţi să păstrăm în continuarea faptele eroice pe care le-a făcut Rheya şi să ducem mai departe tainele şi învăţăturile ei.

 

Ratele active în vestitul Ținut Magic:

Şansa de a primi mai multă Experienţă: 100% În ciuda acestei rate de experienţă , noi am setat experienţa în aşa fel încât să nu faceţi nivel nici uşor nici greu.

Şansa de a primi mai mult Yang: 100% - Yangul se face rapid datorită faptului că există 2 mape noi în care puteți farma.

Şansa de a primi mai multe Obiecte: 100% - Obiectele variază în funcție de importanța lor, există șansa ca unele obiecte să cadă mai rapid , iar altele să cadă mai greu. Totodată obiectele inutile au fost eliminate.

Şansa de îmbunătăţire iteme pentru Fierar: Fierarul şi şansele de îmbunătăţire variază de la 100% la 40% depinde de + acelui item.Șansa este afișată atunci când dorești să dai un obiect la upgrade.

Bonus: În fiecare week-end ratele vor mărite cu +25%. De asemenea acestea pot fi mărite și la anumite evenimente organizate de către echipa noastră.

 

Clasele eroilor:

Războinic - Datorită abilităţilor armurilor lor puternice, cu un rol foarte important în lupta corp la corp. Aspiraţiile lor vin mai ales din puterea fizică şi din spiritul lor calm şi echilibrat. Depinde de abilităţile alese, răzbunarea lor poate fi distrugătoare, folosindu-se de armele manevrate cu două maini sau prin îndemanarea utilizarii unei săbii şi a scutului, ce pot pune piedici oricărui adversar.

Ninja - Sunt asasini profesionişti, ei pot ataca prin ambuscadă. Poartă numai armuri uşoare pentru a menţine viteza şi mobilitatea. Dedicaţi abilităţilor lor. Ninja sunt maeştrii în luptele cu pumnalul cât şi arcul.

Sura - Ei sunt luptătorii care au obţinut puteri magice când au decis să crească în bratele lor sâmburii malefici ai răului. Din aceasta cauză sunt maeştrii în lupta prin mânuirea sabiei, cauzând de asemenea chiar şi damage de la distanţa folosindu-se de magie. Sura îşi poate dezvolta farmecele folosite în atac şi pot spori puterea magică.

Şaman - Sunt întelepţi şi folosesc farmecele şi magia. Într-o luptă sau în apărarea unui camarad. Puterile lor mistice sunt foarte eficace. Dedicat abilităţilor lor. Şamanii sunt maeştrii în intensificarea damage-ului din timpul atacului şi în tămăduirea rapidă sau susţinerea vrăjilor.

 

Misiuni

Puteți găsi misiuni de mai multe tipuri,daily quest-uri, misiunile biologului și ale lui Seon-Pyeong, iar în viitor vom crea un set de misiuni de tip vânătoare. Veți fi puși să completați o serie de misiuni la diverse NPC-uri, unde va trebui să înfrângeți diferiți șefi.

 

Misiunile Biologului Chaegirab

Biologul Chaegirab are 8 misiuni în care îți va cere ajutorul pentru cercetările sale. Prima misiune începe cu nivelul 30, iar ultima se termină la nivelul 90.

 

- Cercetările Biologului - Misiunea 1

De la nivelul: 30

Informații: Trebuie să îi duci Biologului Orc_Tooth.png10 Dinți de orc. Dinții pot fi cumpărați de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabili în Valea Seungryong la orci. Îi poți duce un dinte odată la 2 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce dinții unul după altul și Quest_Potion.pngElixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cei 10 Dinți de Orc, Biologul te va ruga să îi aduci Orc%27s_Soul_Stone.pngPiatra Sufletului Jinunggyi pe care o obții la de la Orci. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.

Recompensă: + 10% viteză de mișcare permanentă, Red_Ebony_Box.png1x Cutie roșie de ebonită.

 

- Cercetările Biologului - Misiunea 2

De la nivelul: 40

Informații: Trebuie să îi duci Biologului 22px-Fluchsammlung.png15 Cărți ale Blestemelor. Cărțile pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire. Îi poți duce o carte odată la 2 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce cărțile unul după altul și Quest_Potion.png pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 15 Cărți ale Blestemelor, Biologul te va ruga să îi aduci Esoteric%27s_Soul_Stone.pngPiatra Sufletului din Templu pe care o obții de la Fanatic Mândru Întunecat, Luptător întunecat mândru și Colonel ântunecat mândru din Templul întunecat. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.

Recompensă: + 5% viteză de atac, Orange_Ebony_Box.png1x Cutie Festivă de Ebonită.

 

- Cercetările Biologului - Misiunea 3

De la nivelul: 50

Informații: Trebuie să îi duci Biologului M_Demon%27s_Keepsake.png15 Suvenire ale Demonului. Suvenirele pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabile în Turnul Demonilor. Îi poți duce un suvenir odată la 2 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce suvenirele unul după altul și Quest_Potion.png pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 15 Suvenire ale Demonului, Biologul te va ruga să îi aduci M_Demon%27s_Soul_Stone.pngPiatra Sufletului Sagyis  pe care o obții din Turnul Demonilor. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.

Recompensă: + 60 Apărare, M_Yellow_Ebony_Box.png1x Cutie Galbenă de Ebonită.

 

- Cercetările Biologului - Misiunea 4

De la nivelul: 60

Informații: Trebuie să îi duci Biologului M_Ice_Marble.png20 de Globuri de Gheață. Globurile pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabile pe Muntele Sohan la monștrii de gheață. Îi poți duce un glob odată la 2 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce globurile unul după altul și Quest_Potion.png pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 20 de Globuri de Gheață, Biologul te va ruga să îi aduci M_Icer%27s_Soul_Stone.pngPiatra Sufletului Aurtumuryu pe care o obții la de la Orci. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.

Recompensă: + 50 Atac, M_Light_Green_Ebony_Box.png1x Cutie Verde de Ebonită.

 

- Cercetările Biologului - Misiunea 5

De la nivelul: 70

Informații: Trebuie să îi duci Biologului M_Ghost_Tree_Branch.png25 de Crengi Zelkova. Crengile pot fi dropabile în Pădurea Lungsam și în Pădurea Roșie. Îi poți duce o creangă odată la 3 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce crengile una după alta și Quest_Potion.png pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 25 de Crengi Zelkova, Biologul te va ruga să îi aduci M_Ghost%27s_Soul_Stone.pngPiatra Sufletului Gyimok pe care o obții în Pădurea Lungsam sau în Păduera Roșie. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.

Recompensă: + 11% viteză de mișcare permanentă, +10% Apărare, M_Dark_Green_Ebony_Box.png1x Cutie Verde de Ebonită(diferită de cea de la misiunea de 60).

 

- Cercetările Biologului - Misiunea 6

De la nivelul: 80

Informații: Trebuie să îi duci M_Giant_Symbol.pngBiologului 30 de Tăblițe Tugyis. Tăblițele pot fi dropabile la giganții din Câmpul cu Șerpi sau Țara Giganților. Îi poți duce o tăbliță odată la 4 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce tăblițele una după alta și Quest_Potion.png pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 de Tăblițe Tugyis, Biologul te va ruga să îi aduci M_Giant%27s_Soul_Stone.pngPiatra Sufletului Tugyi pe care o obții de la giganții din Pădurea cu Șerpi sau Țara Giganților. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.

Recompensă: + 10% atac împotriva tuturor claselor,+6% Viteza atacului, M_Blue_Ebony_Box.png1x Cutie Albastră Ebonită.

 

- Cercetările Biologului - Misiunea 7

De la nivelul: 85

Informații: Trebuie să îi duci Biologului M_Red_Wood_Branch.png30 Ramuri roșii. Ramurile pot fi dropabile în la monștrii din Pădurea Roșie. Îi poți duce o creangă odată la 5 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce ramurile una după alta și Quest_Potion.png pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 de Ramuri Roșii, Biologul te va ruga să îi aduci M_Evil_Soul_Stone.pngPiatra Sufletului Pădurea Spirit pe care o obții de la monștrii din Pădurea Roșie. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.

Recompensă: + 10% rezistență împotriva tuturor claselor, 22px-Purpur_Ebenholzkasten.png1x Cutie vișinie de ebonită.

 

- Cercetările Biologului - Misiunea 8

De la nivelul: 90

Informații: Trebuie să îi duci Biologului 22px-Notizen_der_Anf%C3%BChrer.png35 Însemne ale liderilor. Însemnele pot fi dropabile la următorii Șefi: Orcul Șef, Îngerul cu Coasă, Demonul Rege Întunecat, Fantoma Tigrului Galben, Regina Păianjenilor, Regele Păianjenilor, Ţestoasă Gigant, Regele Focului și Nouă Cozi. Îi poți duce un însemn odată la 6 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce însemnele unul după altul și Quest_Potion.png pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 35 de Însemne, Biologul te va ruga să îi aduci M_Plague_King_Soul_Stone.pngPiatra Sufletului Liderului pe care o obții de la următorii Șefi: Orcul Șef, Îngerul cu Coasă, Demonul Rege Întunecat, Fantoma Tigrului Galben, Regina Păianjenilor, Regele Păianjenilor, Ţestoasă Gigant, Regele Focului și Nouă Cozi. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.

Recompensă: + 8% atac împotriva tuturor claselor, M_Blue_Ebony_Box.png1x Cutie albastră de ebonită.

 

Cercetarea continuă la Seon-Pyeong cu încă 3 misiuni de nivelul 95,100 și 105.

 

Misiunile lui Seon-Pyeong

Seon-Pyeong are 3 misiuni în care îți va cere ajutorul pentru cercetările sale. Prima misiune începe cu nivelul 95, iar ultima se termină la nivelul 105.

 

- Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 1

De la nivelul: 95

Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong M_Red_Sky_Gem.png10 Bijuterie rea voință. Bijuteriile pot fi dropabile în Grota Exilului la Vrăjitoarea de Gheață. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și Quest_Potion.pngElixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 10 bijuterii misiunea se termină.

Recompensă: Puteți alege între +1000 PV, +100 Apărare sau +50 Atac permanent.

 

- Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 2

De la nivelul: 100

Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong M_White_Sky_Gem.png20 Bijuterie înțelepciune. Bijuteriile pot fi dropabile în Grota Exilului la Generalul Yonghan. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și Quest_Potion.pngElixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 20 bijuterii misiunea se termină.

Recompensă: Puteți alege între +1500 PV, +150 Apărare sau +100 Atac permanent.

 

- Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 3

De la nivelul: 105

Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong ip0gg2.jpg30 Bijuterie loialitate. Bijuteriile pot fi dropabile în Țara de foc la Dragonul Roșu. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi Red_Monocle.png4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și Quest_Potion.pngElixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 bijuterii misiunea se termină.

Recompensă: Puteți alege între +2000 PV, +200 Apărare sau +200 Atac permanent.

 

* Atenție: Dacă ați ales de exemplu PV la prima misiune, nu veți putea alege din nou la următoarele misiuni PV, la fel și pentru atac și apărare.

 

- Misiune pentru schimbarea recompensei

De la nivelul: 95

Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong 30254.png5 Bucată de Smarald. Bucățile de smarald pot fi dropabile în Grota Exilului la Armata Setou. Îi poți duce o bucată de smarald fără timp de așteptare, dar acestea pot fi eșua. După ce îi vei duce cele 5 bucăți de smarald misiunea se termină. Această misiune se poate repeta.

Recompensă: Seon-Pyeong vă va lăsa să vă schimbați recompensele pentru misiunile de 95, 100 și 105, pentru a alege bonusurile în altă ordine. Dacă nu ai terminat încă misiunea de 105, te va lăsa să schimbi doar pentru cele de 95 și 100, iar dacă nu ai terminat nici misiunea de 100 te va lăsa să o schimbi doar pe cea de 95.

 

Misiunile zilnice(Daily-quests)

- (Daily) Legiunea

De la nivelul: 75

Informații: Du-te la Căpitan și acceptă misiunea de a obține 10x Pietre Acvatice din Turnul Deminlor. După ce le-ai obținut du-te la Uriel pentru a le transforma în cristalul de care are nevoie Căpitanul. Apoi mergi la Căpitan iar misiunea a luat sfârșit, o poți reface după 12 ore.

Recompensă: 2x Permis Tărâmul Mistic I

 

- (Daily) Rețeta lui Baek-Go

De la nivelul: 75

Informații: Du-te la Baek-Go și acceptă sarcina de a înfrânge 30 de Golemi de Gheață de pe Muntele Sohan. După ce ai înfrânt toți golemii întoarce-te la Baek-Go pentru recompensă. Poți reface misiunea după 12 ore.

Recompensă: 5x Piatră Însângerată

 

- (Daily) Provocarea Căpitanului

De la nivelul: 100

Informații: Du-te la Căpitan și acceptă sarcina de a distruge 10 Pietre Metin Jeon-Un. După ce le-ai distrus întoarce-te la Căpitan pentru recompensă. Poți reface misiunea după 12 ore.

Recompensă: 2x Permis Tărâmul Mistic II

 

Evenimente

Echipa noastră va fi online mereu pe joc pentru a organiza evenimente și a răspunde la problemele voastre. La evenimente puteți câștiga obiecte foarte valoroase.Broasca de Aur

Legenda Piratului Tanaka și a Broaștei de Aur

Evenimente cu Șefi

Ploaie de Metine

Minerește și Câștigă

Competiția OX

Caută-l pe GM

Cufărul Magic

DT Run

Cufărul Misterios

Războiul Național

Războiul Castelelor

Turneul Breslelor

Pescuiește și Câștigă

Vânătoarea de Vulpi

Regele Ținului(Monarh)

Festivalul Regelui Dragon - Bătălia pentru supremație


 

Început joc

Așadar pentru început zeița Rheya oferă bravilor aventurieri un set de obiecte speciale.

Me8mWlE.jpg

N1IU9ye.jpg

Cuf%C4%83r_Ucenic_I.pngDe asemenea aveți cufărul ucenic cu recompense din 10 în 10 nivele până la nivelul 100.

 

Evoluții și Sistem de upgrade

Pentru itemele normale, aveți nevoie la +7,+8,+9 de perle, iar pentru cele care evoluează alte obiecte de îmbunătățire ce le obțineți de la Șefi.

Evoluții Armuri:

11290.png + 3x71123.png +4x71129.png>> 12020.png + 3x70018.png>> TFEZofm.png + 3x10301.png>> 20000.png

11490.png + 3x71123.png +4x71129.png >> 12030.png + 3x70018.png>> ZhCcgPz.png + 3x10301.png>> 20250.png

11690.png + 3x71123.png +4x71129.png >> 12010.png + 3x70018.png>> Er2qSvu.png + 3x10301.png>> 20750.png

11890.png + 3x71123.png +4x71129.png >> 12040.png + 3x70018.png>> CnC7ECc.png + 3x10301.png>> 20500.png

 

De asemenea vă puteți modifica efectul și aspectul ultimei armuri:

20000.png +3x10312.png>> f2lgmRv.png

20250.png +3x10312.png>> WsBPLGW.png

20750.png +3x10312.png>> SWDmdp7.png

20500.png +3x10312.png>> YU1BFMJ.png

 

Evoluții Arme:

00140.png +1x70031.png>> 00270.png +3x10301.png>> 00460.png

03130.png +1x70031.png>> 03190.png

00240.png +1x70031.png>> 00280.png +3x10301.png>> 00470.png

01100.png +1x70031.png>> 04040.png +3x10301.png>> 01340.png

02140.png +1x70031.png>> 02160.png +3x10301.png>> 02370.png

07140.png +1x70031.png>> 07190.png +3x10301.png>> 07370.png

05100.png +1x70031.png>> 05330.png +3x10301.png>> 05340.png

 

De asemenea vă puteți modifica efectul și aspectul ultimei arme:

00460.png +3x10312.png>> DudnZTP.png

03190.png +3x10312.png>> 03180.png

00470.png +3x10312.png>> 4IZPj7s.png

01340.png +3x10312.png>> evX6OWS.png

02370.png +3x10312.png>> 0WK4e3A.png

07370.png +3x10312.png>> wUZVhTX.png

05340.png +3x10312.png>> 24UuCjm.png

 

Evoluții Accesorii:

13060.png +3x70031.png +3x71123.png +3x71129.png>> rdFCSCb.png

13100.png +3x70031.png +3x71123.png +3x71129.png>> X00W4j8.png

13080.png +3x70031.png +3x71123.png +3x71129.png>> 86t78Fl.png

13120.png +3x70031.png +3x71123.png +3x71129.png>> GDjoPMV.png


 

Maximul bonusurilor

Max. PV + 3000

VIT +12

STR +12

DEX +12

INT +12

Șansa la lovitură critică +10%

Șansa la lovitură critică +20%

Tare împotriva semi-oamenilor +10%

Apărare Sabie, Pumnal, Două Mâini, Săgeți, Clopot, Evantai +15%

Regenerare PV și PM +30%

Tare împotriva animale, diavol, esoterici, vampiri, orci +20%

Viteză de atac +12%

Viteză de mișcare +20%

Șansa la dublu Yang și dublu Exp. +20%

 

Magazine

Magazinul general

ZTriTkZ.png6fTiKit.png[HHfjTug.png[t8bcCQH.png[hTGVjBc.png[EUxTni9.png

 

Negustor arme

7MCa2mv.pngocdr1TZ.png7BC2pL3.png

 

Negustor armuri

KnZTM80.pngLZLgIPE.pngUnj8346.png0LBwZm0.pngTB83H62.png

 

Uriel

QOj0iLT.png

 

Pescar

pktuaWl.png

 

Grăjdar

dCXFwjk.png

 

Administrator depozit

1IelrDK.png

 

Învățători

a6b8cDY.png


 

Drop Șefi și Pietre Metin

Pietre Metin

Pietrele metin dropează în general cu șansa de 100% 50513.png Pietre Spirit și 70102.png Boabe Zen.

Pietrele metin de nivel mare, cum ar fi 90 și 100, dropează arme de 65, respectiv 70,75 și oțele.

 

Nivel 5 - 50

Piatra Spiritului 50513.png

Boabă Zen 70102.png

Elixir S 72723.png72727.png

 

Nivel 50 - 75

Piatra Spiritului 50513.png

Boabă Zen 70102.png

Scoici 27987.png

Elixir S 72723.png72727.png

 

Nivel 75 - 85

Arme de nivel 60+4 00130.png

Scoică 27987.png

Piatra Spiritului 50513.png

Boabă Zen 70102.png

Armuri de nivel 60+4  11280.png

Cufar cu costume 50128.png

 

Nivel 90

Arme de 65+4 00140.png

Armuri Otel +4 11290.png

Piatra Spiritului 50513.png

Boaba Zen 70102.png

Scoica 27987.png

Cufar cu costume 50128.png

Inelul Experientei 70005.png

 

Nivel 100

Scoică 27987.png

Piatra Spirit 50513.png

Boabă Zen 70102.png

10xVin flori de Piersic 70020.png

Armuri Otel +4 11290.png

Arme de 70+4

Arme de 75+4 00180.png

Cufăr cu costume 50128.png

Cufăr cu Frizuri 50129.png


 

Șefi

Fiecare Șef dropează 50513.png Piatra Spiritului și 70102.png Boabe Zen, iar pe lângă asta vă oferă între 250 - 500 puncte de grad

YqGUzZR.png

1. Dragonul Albastru

Acesta este Şeful "Camerei de Cristal" şi puteţi obţine ucigândul:

 

  Cizmele Gloriei+4 15390.png

  Pantofi Qilin +4 15410.png

  Pantofi Euforici+4 15370.png

  Pantofi Regele Pescar+4 15370.png

  Cascã Maestrul Rãzboi +4 12280.png

  Gluga de Pãianjen +4 12400.png

  Cascã Magicã +4 12540.png

  Pãlãrie Suflet Ciobit +4 12680.png

  Gluga de Orc +4 12390.png

  Mascã de Fricã +4 12260.png

  Pãlãria Cardinalului +4 12670.png

  Cascã cu Coarne +4 12530.png

  2x Balanta Dragonului 71123.png

  2x Ghearele Dragonului 71129.png

  Însemn Beran Setou 10304.png

  Piatra Spiritului 50513.png

  Boabă Zen 70102.png

  Metal magic hall10.png

  Cufăr cu costume 50128.png

  Cufăr cu frizuri 50129.png

  Elixir Soarelui(E) 72726.png

  Elixir Lunii(E) 72730.png

  Sigiliu Leonidas 53006.png

  Inelul Bucuriei 71143.png

 

2. Prinţul Iadului, Azrael.

Acesta este Şeful "Catacomei Diavolului" şi puteţi obţine ucigândul:

 

  Cufărul lui Azrael boss_box.png          

  Elixir Soarelui(E) 72726.png

  Elixir Lunii(E) 72730.png

  Blazonul lui Azrael 70018.png

  Însemnul lui Azrael, un rubin făcut din inima demonilor cu care îţi poţi evolua ultima armă şi ultima armură. 10301.png

  Metal magic hall10.png

  Costumul lui Azrael M sau F Armur%C4%83_Azrael.png

  Frizura Azrael M sau F ( aleatoriu ) Coif_Azrael.png

  Sigiliu Pet Azrael Silver 53005.png

  Piatra Spiritului 50513.png

  Boabe Zen 70102.png

 

3. Generalul Yonghan.

Acesta este Şeful "Grotei Exilului 2" şi puteţi obţine ucigândul:

 

  Scutul tigrului+3 13080.png

  Scutul vulturului+3 13060.png

  Scutul leului+3 13100.png

  Scut solzii Dragonului+3 13120.png

  Brãtarã de ametist+6 14180.png

  Brãtarã lacrima cer+6 14200.png

  Brãtarã de cristal+6 14160.png

  Colier de cristal+6 16160.png

  Colier de ametist+6 16180.png

  Colier lacrima cerului+6 16200.png

  Cercei de cristal+6 17160.png

  Cercei de ametist+6 17180.png

  Cercei lacrima cerului+6 17200.png

  Pantofi Extaz+4 15160.png

  Pantofi Phoenix+4 15200.png

  Însemn Verde 10303.png

  3 Chei Răsucite câte una pe jos 30179.png

  Piatră Însângerată 30190.png

  Elixir Soarelui(E) 72726.png

  Elixir Lunii(E) 72730.png

  Metal magic hall10.png

  Cufarul cu Costume 50128.png

  Cufarul cu Frizuri 50129.png

  Sigiliu Tigru 53006.png

  Certificatul Puterii II 52704.png

  Acadea 71136.png

  Cristal Mount Regal 38051.png

  Diamant Întunecat 71097.png

  Piatra Spiritului 50513.png

  Boabe Zen 70102.png

 

4. Vrăjitoarea de gheaţă.

Acesta este Şeful "Grotei Exilului" şi puteţi obţine ucigândo:

 

  Scutul vulturului+6 13060.png

  Scutul tigrului+6 13080.png

  Scutul leului+6 13100.png

  Scut solzii Dragonului+6 13120.png

  Pantofi Phoenix+7 15200.png

  Pantofi Euforici +7 15370.png

  Colier lacrima cerului+716200.png

  Cercei lacrima cerului+717200.png

  Colier de ametist+7 16180.png

  Cercei de ametist+7 17180.png

  Cercei de cristal+7  17160.png

  Cercei de aur alb+7 17140.png

  Cizmele Gloriei +7 15390.png

  Pantofi Regele pescar +7 15430.png

  Cristal Albastru 30199.png

  Cristal de Apã 30198.png

  Pamflet Scrimă 70031.png

  Însemn roşu 10305.png

  Nisip însângerat  10309.png

  Cufarul cu Costume 50128.png

  Cufarul cu Frizuri 50129.png

  Piatră Însângerată 30190.png

  Metal magic  hall10.png

  Elixir Soarelui(E) 72726.png

  Elixir Lunii(E) 72730.png

  Certificatul puterii I 52703.png

  Cristal Mount Regal 38051.png

 

5. Văduva Neagră.

Acesta este Şeful "Tărâmului Reginei" şi puteţi obţine ucigândo:

 

  Însemn al Păcii 10306.png

  Cufarul cu Costume 50128.png

  Cufarul cu Frizuri 50129.png

  Metal magic hall10.png

  Elixir Soarelui(E) 72726.png

  Elixir Lunii(E) 72730.png

  Inel Semilună Inelul_Semilun%C4%83.png

  Piatra Spiritului 50513.png

  Boabe Zen 70102.png

 

6. Zeul Polyphemos.

Acesta este Şeful din "Ishgar" şi puteţi obţine ucigândul:

 

  Piatra Spiritului 50513.png

  Boabe Zen 70102.png

  Cufarul cu Costume 50128.png

  Cufarul cu Frizuri 50129.png

  Metal magic hall10.png

  Elixir Soarelui(E) 72726.png

  Elixir Lunii(E) 72730.png

  Cristal Mount Regal 38051.png

  Piatră Flacără Roşie Piatr%C4%83_Flac%C4%83r%C4%83_Ro%C8%99ie

  Nisip Însângerat 10309.png

  Gheara Zeului 10308.png

  Inelul Zeului 10310.png

  Colierul Zeului 10311.png

  Arme de nivel 75+4 00180.png

  Arme de 70+4 00170.png

  Armuri de 66+4 11290.png

  Piatră Filosofală 10312.png

 

7. Dragon Roșu.

Acesta este un Şef din "Țara de Foc" şi puteţi obţine ucigândul:

 

  Metal magic  hall10.png

 Elixir Soarelui(E) 72725.png

 Elixir Lunii(E) 72729.png

 Lada Dragonului Roşu Bosstruhe.png care oferă: Arme de nivel 70  Oțele +7  Perle roșii, albastre și albe 60%

 Cufarul cu Costume 50128.png

 Cufarul cu Frizuri 50129.png

 Cristal Mount Regal Cristal_Tigru_Regal.png

 

8. Moartea Albastră

Acesta este Şeful "Turnului Demonilor" şi puteţi obţine ucigândul:

 

 Piatra Spiritului 50513.png

 Boabe Zen 70102.png

 Cufărul "Moarte Albastra" Truhe_des_ewigen_Winters.png din care veţi putea obţine:  Elixire E,  Perlă Albă,  Perla Albastra,  Perlă Roşie  Metal Magic  Inelul Experienţei.

 Rubinul îngheţat

 3x Cap Mumificat 30319.png

 

9. Îngerul cu Coasă.

Acesta este un MiniŞef din "Turnul Demonilor" şi puteţi obţine ucigândul:

 

 Piatra Spiritului 50513.png

 Boabe Zen 70102.png

 Lada Îngerului cu Coasă Bosstruhe.png

 Cufarul cu Costume 50128.png

 Cufarul cu Frizuri 50129.png

 

10. Regele Demon:

Perlă Albă 27992.png

 Perlă Albastră 27993.png

 Perlă Roşie 27994.png

 Piatra Spiritului 50513.png

 Boabe Zen 70102.png

 

11. Yggdrasil

Piatra Spiritului 50513.png

 Boabe Zen 70102.png

 Cufarul cu Costume 50128.png

 Cufarul cu Frizuri 50129.png

 Metal magic hall10.png

 Elixir Soarelui(E) 72725.png

 Elixir Lunii(E) 72729.png

 Cristal Mount Regal Cristal_Tigru_Regal.png

 Piatră Flacără Roşie Piatr%C4%83_Flac%C4%83r%C4%83_Ro%C8%99ie

 Nisip Însângerat 31045.png

 Gheara Zeului 31057.png

 Inelul Zeului 30523.png

 Colierul Zeului 70019.png

 Arme de nivel 75+4  00180.png02170.png01130.png05120.png  03160.png

 Arme de 70+4 00170.png01120.png02180.png03150.png05140.png07150.png

 Armuri de 66+4  11290.png11490.png11690.png11890.png

 Piatră Filosofală

 

12. Șefi cu lăzi proprii:

 Vulpe 9 cozi boss_box.png

 Ţestoasă boss_box.png

 Regina Păianjen boss_box.png

 Conducator întunecat boss_box.png

 Oberork boss_box.png

 Regele foc boss_box.png

 Dragonul Roșu boss_box.png

 Îngerul cu Coasă boss_box.png

 Fantoma tigrului galben boss_box.png

 Copac fantoma imens boss_box.png 

Animale de călărie și de companie

Pe joc puteți procura animale de călărit puternice sau "Cristalul Mount Regal".

Animalele de călărit puternice

* Ce este puternicul sistem de calarie?

Este un sistem care crește. Asta înseamnă că poți crește animalul de călărie, puteți folosi în prealabil bonusurile acestuia și deasemenea să folosiți abilitățile de luptă de pe cal. Sunt trei nivele diferite: 

-  50063.png Animal tânăr(Animal de călărie tânăr),

-  50064.png Animal adolescent (Animal de călarie sălbatic),

-  50065.png Animal dezvoltat în totalitate (Animal de călărie curajos).

 

* Unde pot obţine puternicul animal de călărie?

Poți obţine "Autorizaţie Leu, Tigru, Lup sau Mistreț" care se pot obţinute de la Metinele Jeon-Un de nivelul 90 din Elyssium sau Pădurea Roșie. 

Du autorizaţia la Grăjdar. Acesta îți va oferi în schimbul ei un Animal Tânăr.

Atenţie, ai nevoie de nivelul 50. Puteţi avea următoarele animale:

- Sigiliu Leu Tânăr se obţine cu ajutorul  Powermounts22.png "Autorizaţiei Leu". 

- Pasăre Mistreț Tânăr se obţine cu ajutorul  Powermounts22.png "Autorizaţiei Mistreț".

- Sigiliu Lup Tânăr se obţine cu ajutorul  Powermounts22.png "Autorizaţiei Lup".

- Sigiliu Tigru Tânăr se obţine cu ajutorul  Powermounts22.png "Autorizaţiei Tigru".

 

* Ce oferă un Animal Tânăr?

Cu animalul tânăr poți să călărești și să călătorești cu +30% mai multă viteză decât mersul pe jos, cu animalul de luptă sălbatic viteza crește la +40%, iar cel curajos va crește viteza de mișcare cu +50%.

De asemenea vei putea lupta călărind și folosi competențele calului, iar animalul tău va avea ca şi bonus predefinit:

- Max. PV +500(pentru Animal Tânăr) - Max. PV +1000(pentru Animal Sălbatic) - Max. PV +1500(pentru Animal Curajos);

- Valoarea atacului +50(pentru Animal Tânăr) - Valoarea atacului +100(pentru Animal Sălbatic) - Valoarea atacului +150(pentru Animal Curajos). 

 

Plus unul din cele 3 dintre bonusurile de mai jos la alegere:

- Șansa de a primi mai multă experiență +10%(pentru Animal Tânăr), Șansa de a primi mai multă experiență +15%(pentru Animal Sălbatic), Șansa de a primi mai multă experiență +20%(pentru Animal Curajos),;

- Apărare +50(pentru Animal Tânăr) - Apărare +100(pentru Animal Sălbatic) - Apărare +150(pentru Animal Curajos);

- Tare împotriva monştrilor +10%(pentru Animal Tânăr) - Tare împotriva monştrilor +15%(pentru Animal Sălbatic) - Tare împotriva monştrilor 20%(pentru Animal Curajos). 

 

* Cum pot crește animalul meu?

Atunci când vei avea nivelul necesar pentru a crește animalul tău vei avea nevoie de:

1. 52703.png "Certificatul Puterii I"(schimbă animalul tânăr în animal sălbatic) - după ce ați achiziționat 1x "Certificatul Puterii I" sau îl obţineţi în joc de la "Vrăjitoarea de Gheață din Grota Exilului", după mergeți la Grăjdar și evoluați animalul tânăr într-unul sălbatic.

2. 52704.png "Certificatul Puterii II"(schimbă animalul sălbatic în animal curajos)- după ce ați achiziționat 1x "Certificatul Puterii II" sau îl obţineţi în joc de la "Generalul Huashin, după mergeți la Grăjdar și evoluați animalul sălbatic într-unul curajos .

 

* Pot să cresc animalul direct în animal curajos?

Nu, trebuie să respecți ordinea. Nu poți sări un nivel.

 

* Cât timp este valabil animalul de luptă?

Animalul de luptă are o durată de 7 zile. Puteţi extinde valabilitatea prin trecerea la alt nivel al animalului.

Când animalul va fi atins nivelul 3 acesta va putea fi prelungit la 7 de zile cu ajutorul 38102.png"Picăturii Puterii" care se va găsi în Item Shop.

Caută-l pe "Grăjdar", el v-a administra doza corectă din "Picătura Puterii" animalului dvs.

Younglion.pngWildlion.pngValiantlion.png

Youngboar.pngWildboard.pngValiantboar.png

Youngwolf.pngWildwolf.pngValiantwolf.png

Youngtiger.pngWildtiger.pngValianttiger.png

 

Cristal Mount Regal

Cristal_Tigru_Regal.pngEste un obiect ce se deschide apăzând click dreapta.

Oferă: - Sigiliu_Leu_Lupt%C4%83tor.pngSigiliu Leu Regal, Sigiliu_Lup_de_Lupt%C4%83.pngSigiliu Lup Regal, Sigiliu_Mistre%C8%9B_de_Lupt%C4%83.pngSigiliu Mistreț Regal sau Sigiliu_Tigrul_Furtunii.pngSigiliu Tigru Regal care au un timp de 7 zile.

Se obține de la: Dragonul Roșu, Vrăjitoarea de Gheață, Generalul Huashin, Zeul Polyphemos, Yggdrasil

 

Maiestuosul Cal Imperial


kdFTo6I.pngMagnifica bestie imperială a sosit şi în Ţinutul Magic. 71161.png

Ce este acest "Cal Imperial" şi cum pot să îl obţii?

wYCelAg.png

Va trebui să mergeţi la "Grăjdar" pentru a vă oferi informaţiile necesare.

Poți fabrica sigiliul când ai atins nivelul 80.

Calul oferă:

q2gsa2E.png

50067.png Pergament Transformare, având drop la 50011.png "Cufar Com. Clar de Lună" .

50068.png Pergament Evoluţie, având drop la "Păianjenii din Tartaros, Temnița Văduvei Negre" .

După ce ai strâns toate cele 5x "Pergamente Transformare" şi 2x "Pergamente Evoluţie", trebuie să mergi din nou la "Grăjdar" şi să îi oferi în schimbul unui sigiliu pentru "Calul Imperial",pergamentele.


 

Animale de companie

Animalele de companie se pot obține prin crafting sau la drop la diferiți șefi.

150px-Firephoenix2.png150px-Icephoenix2.png150px-Jadephoenix2.pngLeonidas1.pngKhan1.pngPorky1.png146px-Rufus1.png150px-Azrael1.png


 

Costume și Frizuri

Costume.jpg

Puteți obține costume și frizuri de la crafting sau de la Cufărul Costumelor și Cufărul Frizurilor.

Aceste cufere sunt dropabile la Pietre Metin și Șefi.

50128.pngCufăr cu Costume

Warlock%27s%26Witch_Costume.pngCostum Vrăjitor M și F : 1000 PV și 5% șansa unei lovituri critice

Costum_de_Salsa.png Costum Salsa M și F: 1000 PV și 5% șansa unei lovituri patrunzatoare

Maleboxolympic.png Costum Olimpic Box M și F: 1000 PV și 5% șansa impotriva semi-oamenilor

Femaleballolympic.png Costum Olimpic Fotbal M și F: 1000 PV și 10% șansa de experienta

Malefencingolympic.png Costum Olimpic Scrima M și F: 1000 PV și 5% împotriva monstrilor

 

50129.pngCufăr cu Frizuri

%C5%A0aman_mu%C5%BE_-_Arabsk%C3%BD.pngV%C3%A1le%C4%8Dn%C3%ADk_mu%C5%BE_-_Afro.

Frizura Afro 5% șansa de experiență

Frizura Pălărie 5% șansa de a primi mai mult Yang

Frizura Veșmânt 5% împotriva Monștrilor


 

Sistemul de energie

* Ce este sistemul de energie?

Un cristal de energie mărește bonusul echipamentului dumneavoastră întreg de până la 10% pe durata de 2 ore în timp real de joc .Timpul expiră doar când sunteți conectat. Bara de energie de deasupra monedei care se învarte indică cât timp din bonus a mai rămas.

 

* De unde iau un cristal de energie?

Alchimistul distruge elemente de echipament cum ar fi arme, îmbrăcăminte sau accesorii și în felul acesta dobândești până la 10 "Fragmente de Cristal". Dacă aveți cel puțin 30 de fragmente, alchimistul le poate contopii pentru a forma un "Cristal de energie". Apăsând click dreapta pe el puteți activa cristalul: bara dumneavoastră de energie o să se umple și o să strălucească albastru.

51001.png  - "Fragmente de Cristal".

51002.png - "Cristal de Energie".

 

* Unde se poate găsi NPC-ul "Alchimistul"?

Acest NPC se poate găsi în hărțile principale ale fiecărui regat în centrul acestuia, în zona neutră.

 

* Sistemul de energie costă ceva ?

Producția unui cristal de energie costă 10.000.000 Yang.

 

* Când pot începe să folosesc "Sistemul de Energie"?

Caracterul dumneavoastră trebuie să ajungă la nivelul 35 cel puțin.

 

* Poate distrugerea unui obiect să dea greș ?

Există o cantitate sigură de risc în care procesul să dea greș - în astfel de cazuri obiectul o să fie pierdut. Cu cât valoarea obiectului este mai mare, cu atât șansa de reușita este mai mare. Crearea unui "Cristal de Energie" poate de asemenea să dea greș, ceea ce rezultă în pierderea a 30 "Fragmente de Cristal" și 1000 Yang.

 

* Ce reprezinta culorile de pe bara de energie ?

Albastră - bara dumneavoastră de energie este plină;

Galbenă - capacitatea Energiei de Cristal a dumneavoastră a scăzut sub 15%;

Neagră - bara dumneavoastră de energie este golită.

 

* Ce bonusuri oferă un "Cristal de Energie"?

Mărește bonusurile dvs. cu până la 10% pe durata a 2 ore în timp real de joc.

 

Loteria Sufletului

Informaţii:Loteria Sufletului este un sistem nou menit să îi premieze pe cei mai activi jucători. Lângă bilele ce reprezintă experiența veți observa o nouă bilă ce reprezintă "Punctele Sufletului". 

221R99o.jpg

De fiecare dată când luptați și primiți experiență, veți primi și puncte ale sufletului.

1qt2tSO.jpg

De fiecare dată când umpleți bila, veți putea utiliza o dată Loteria Sufletului, prin apăsarea tastei F7.

7yfeseS.jpg

De fiecare dată aveți 4 numere generate aleator. Este extras un număr de la 1 la 15, iar dacă acel număr este printre cele 4, veți primi o cantitate de Yang.

lVrtFxt.jpg

XktS6FF.jpg

 

Informații adiționale :

- Atât Punctele Sufletului necesare pentru a utiliza Loteria Sufletului variază în funcție de nivelul caracterului.

- La fiecare deconectare pentru mai mult de 5 minute, Punctele Sufletului deținute se pierd. Acest lucru îi avantajează pe jucătorii activi.

- Premiul este generat aleator, însă se ține cont de nivelul caracterului.

 

Sistemul de crafting

1.Fierar

KKUjm42.png

hurOD1I.png

 

2.Seon-Hae

MmKVCtx.png

j6xsWis.png

 

3.Alchemist

P4DOZvj.png

 

Hărți și run-uri

Ținutul Pyungmoo

Harta principală a regatului albastru.

EZzDvQz.png

 

Ținutul Joan

Harta principală a regatului galben.

URyu5xl.png

 

Ținutul Yongan

Harta principală a regatului roșu.

MCPdgza.png

 

Turnul Demonilor

Un run important unde vei găsi Mortea Albastră și Îngerul cu Coasă.

my4dKNU.png

 

Infernum - Catacomba Diavolului

Croiește-ți drumul printre această legiune de demoni cu scopul de a-l învinge pe Prințul Iadului, Azrael.

9or7xGr.png

 

Camera de Cristal

Zeul Beran-Setou conduce legiunile întunericului din această cameră înunecată.

f3DDI39.png

 

Abyssal - Grota Exilului

Locația grotei este cunoscută de foarte putini - și cei care cunosc locația o țin secretă. Dragonul Negru conduce lumea de jos și tot ce aparține de aceasta lume.

iWuLSrn.png

 

Elisium - Tărâmul Mistic I

Este o hartă special pentru farm ce conține Pietre Metin Jeon-Un(Lv. 90)

SXBqKME.png

 

Tartaros - Tărâmul Văduvei Negre

În această cameră întunecată își duce veacul Văduva Neagră.

v6cgXtq.png

 

Argos - Tărâmul Mistic II

Este o hartă special pentru farm ce conține Pietre Metin Întunecate(Lv. 100)

Ndu6A7D.png

 

Ishgar - Regatul Lordului Întunecat

Hartă pentru crescut special creată de la nivelul 100, aici îl găsiți pe Zeul Polyphemos și intrarea spre run-ul Zeului Astaroth.

FNe6P16.png

 

Sanctuarul Evenimentelor PvM

Hartă în care vor avea loc evenimentele PvM

4NFdlMo.png

 

Sanctuarul Prestigios

Hartă special creată pentru jucătorii prestigioși

NzDcqST.png

 

Arena Festivalului Regelui Dragon

În acest loc se va ține evenimentul PvP.

oxEXqXI.png


 

Obiecte de tip buff

Pe joc veți întâlni la drop obiecte de tip buff echipabile în cele 2 sloturi noi din inventar.

2Mp7f.png Acadea(4 ore) - Max Pv. +1000, Valoarea atacului +50

71143.png Inelul Bucuriei(4 ore) - Max Pv. +1000, Șansa +10% la lovituri pătrunzătoare

Inelul_Semilun%C4%83.png Inel SemiLună(4 ore) - Max Pv. +1000, Tare împotriva monștrilor +10%

Premiile vor fi pe măsură iar tu vei avea ocazia să demonstrezi că ești cel mai bun.

 

Magazine offline

Acest sistem este benefic datorită faptului că comerțul din joc va prospera și totodată vor fi și o serie de avantaje de nerefuzat odată cu adăugarea acestuia.Pentru a acumula mai multe detalii vă rog sa urmăriți următorul Ghid cu atenție.

 

-Shop-ul poate fi deschis din inventarul jocului dând click pe mănunchiul afișat:

53ygNU2.png

-Odată ce ați dat click pe Mănunchi va fi afișat următorul meniu:

JQJNn07.png

-Pentru a deschide magazinul apăsați pe butonul ,,Deschide Magazin,, .

-Shop-ul poate fi deschis pentru o anumită perioadă de timp cum ar fi 4,12 și 24 de ore:

OHsBgE9.png

-De îndată ce ați selectat timpul dorit și ați dat un nume Shop-ului offline va aparea o fereastră unde să adăugați obiectele dorite la prețul dorit.

 

Opțiuni speciale:

-Închide Magazin

-Retrage Obiect

-Schimbă durată

-Schimbă Prețul

-Adaugă Obiect

-Depozit Magazin, această opțiune vă oferă șansa de a retrage banii din Shop în urma vânzărilor făcute.

4ueICTB.png

 

Note:

-Dacă sunteți online pe joc în timp de Shop-ul vostru este activ banii vor fi primiți direct în Inventar.

-Dacă sunteți offline atunci cand Shop-ul este activ în joc , banii vor fi adăugați în Bancă.

-Atunci când retrageți banii din bancă este necesar să lasați 1 yang în depozitul băncii, spre exemplu daca dețineți în bancă suna de 999.999 puteți retrage 999.998.


 

Festivalul Regelui Dragon - Bătălia pentru supremație

dojang.png

Acesta va fi un eveniment organizat în fiecare lună automat, pentru a decide cine este demn de a purta titlul de Legendă a-l jocului.

Premiile vor fi pe măsură iar tu vei avea ocazia să demonstrezi că ești cel mai bun.Festivalul Regelui Dragon - Bătălia pentru supremație

 

Alegerea Regelui Ținutului

Începând de astăzi este disponibil un nou sistem "Alegerea Regelui", care va permite unui jucător din fiecare regat să devină Regele Regatului său timp de 30 de zile. După 30 de zile de la încoronarea acestuia se vor deschide aplicaţiile pentru un nou Rege.

 

Alegerea regelui constă în 3 părţi:

 

Candidatura: Aceasta este o perioadă scurta de timp, de 2 zile, în care poţi aplica pentru alegeri. Pentru a face parte din candidaţi trebuie sa ai cel puţin level 95 şi să plateşti o taxă de 100.000.000 Yang. Puteţi aplica vorbind cu Administratorul Luptelor din map1.

 

Votarea: După ce se termină perioada aplicării, votarea începe. Votarea durează 3 zile. Pentru a vota îţi trebuie "Certificat de Loialitate", care poate fi obţinut de la monştri şi jucători inamici. Du certificatul la Administratorul Luptelor şi dă click pe numele celui care vrei să îl votezi (trebuie să ai cel puţin level 75). Poţi vota numai o dată.

 

Încoronarea: Câştigătorul va fi încoronat şi va detrona fostul rege. Daca tu eşti câştigătorul vei fi anunţat printr-un quest scroll, după ce îl deschizi vei primii Armura Hwang şi Binecuvântarea Ingerului, un item care ajută regele să îşi îndeplinească îndatoririle. Regele anterior va avea automat itemele respective scoase din inventar.

 

Alte informaţii: Armura şi Binecuvântarea nu sunt negociabile, iar Binecuvântarea Îngerului poate fi folosită doar de către Rege şi îi oferă unele facilităţi la un interval de timp în funcţie de Yang-ul adunat din taxele regatului din care face parte.

 

60003.png - Certificat de Loialitate

11971.png11972.png11973.png11974.png - Armura Hwang este echipabilă ca şi costum şi oferă :+1500 PV, +5% Rezistenţa la paguba competenţei

70021.png Binecuvântarea Îngerului îi permite Monarhului să se folosească de următoarele opţiuni cu ajutorul banilor adunaţi din taxele oprite din vânzările jucătorilor la NPC-ul regatului din care aparţine. Monarhul poate folosi 3 binecuvânturi asupra regatului care vor mări HP şi MP sau Atacul sau Apărarea regatului pentru o perioadă limitată de timp în schimbul unei sume de Yang din Visteria Regatului.


 

Alte informații

Nivelul maxim ce poate fi atins este de 107.

Modul de joc este PvM Mediu. (Player vs Monster)

Statusul maxim este de 99.

Sunt 4 canale disponibile.

Majoritatea obiectelor din item-shop se pot obține și pe joc.

Emoțiile se folosesc fără a mai avea nevoie de mască.

Puteți arăta obiectele pe chat fără a mai avea nevoie de Sticla Cunoașterii.

Funcția "Armament" pentru a vizualiza itemele altor jucători este disponibilă.

Nu există limită pentru Yang-ul pe care îl puteți deține.

Sistem de crafting pentru diverse iteme.

Sistem de energie.

Curele sunt disponibile.

Puteți deține animale de călărie, de companie și deasemena costume și frizuri.

Interfața jocului este modificată, iar pe viitor va primi o nouă actualizare.

Grafica hărților a fost îmbunătățită, iar pe viitor va primi o nouă actualizare.

Apele le puteți obține de la evenimente.

Roua să poate obține de la Cufărul antic , dropabil la toți monștrii din joc. Roua care oferă critică și pătrundere a fost redusă de la maximul de 20% la 10%, iar roua verde oferă maxim 15% rezistență la magie.

La atingerea nivelului 107 primiți un Voucher de 80015.png50 de Monede Dragon.

Schimbă echipamentul disponibil pe tasta J

o2gYx3Z.png

Schimbă canalul din joc.

gjaUiC2.png

Două sloturi noi disponibile pentru iteme de tip buff. Itemele ce vor putea fi echipate în sloturile noi sunt următoarele: Medalia Eroilor, Inelul Bucuriei, Talismanul Ghețurilor, Acadeaua, Amuleta Dragostei Eterne, Colierul Armoniei, Colierul Iubirii, Brățara Iubirii și Cerceii Armoniei.De asemenea inventarul este acum unul mai spațios , aceasta dispune de 4 pagini cu sloturi goale.

ortTWIO.png

gowyVSo.png

Depozit portabil.

PKcmcsP.png

Switchbot-ul este legal. Pe joc dispuneți de unul realizat de către noi.

uXYcs67.png

Tabel cu bonusuri în joc. 

k6DUolJ.png

 

Platforme pentru jucători

Website

ySPAaLe.jpg

 

Forum

FXdplpi.png

 

Item-Shop

1SOIHgN.png

 

Autopatcher

2Iz60Lj.jpg

 

Login Interface

lyzR29r.png

 

Începe o nouă luptă alături de noi. Dovedește ca tu ești eroul din legendele Mitice.Vă așteptăm să luați parte alături de noi in lupta pentru supremație. În curând un sistem vote4tickets.

Compartir esta publicación


Enlace a la publicación
Compartir en otros sitios

Crear una cuenta o conéctate para comentar

Tienes que ser miembro para dejar un comentario

Crear una cuenta

Regístrese para obtener una cuenta nueva en nuestra comunidad. ¡Es fácil!

Registrar una nueva cuenta

Conectar

¿Ya tienes una cuenta? Conéctate aquí.

Conectar ahora


  • Recientemente navegando por este tema   0 miembros

    No hay usuarios registrados visitando esta página.

×